Milciabella Kidswear & Naaiatelier BEATA
 
Jouw partner in de kindermode


Ons bedrijf   

Hallo!

Ik ben Beata van "Naaiatelier Beata",

Kleding ontwerpen is altijd mijn droom geweest. Na het afronden van de HCH Modevakopleidingen ben ik gaan werken voor een Amsterdamse mode ontwerpster. Daar heb ik twee collecties uitgebracht die zelfs op de fashionweek Amsterdam en Fashionweek Parijs gepresenteerd zijn. Toch realiseerde ik me dat dit niet helemaal mijn ding was. Ik ben verder gaan kijken en zo kwam ik bij de kindermode terecht en JA! wat voelde dat gelijk goed!

Mijn klantenkring groeide razendsnel en daarom moest ik hulp van buitenaf inschakelen.                      

Na een tijdje zoeken, ben ik samenwerkingen aangegaan met buitenlandse fabrieken.

Al die tijd was ik niet alleen, mijn man sprong heel vak bij om mij te helpen en te ondersteunen bij vooral logistieke deel, de bestellingen en het klanten contact en het contact met de leveranciers.    Het was niet altijd makkelijk om samen te werken maar het heeft ons uiteindelijk tot een supersterk team gemaakt!

Sinds 2021 is mijn man Waldek met een eigen onderneming gestart en zo is Milciabella Kidswear tot stand gekomen.

Dankzij de verdeling van de verschillende takken, kunnen wij onze klanten nog sneller en efficiënter helpen!

Naaiatelier Beata is verantwoordelijk voor de ontwerpen en het maken van de nieuwe patronen. Wij  realiseren ook de kleinere opdrachten vanuit ons atelier.  De grote opdrachten besteden wij aan Milciabella kidswear uit. 


Beata Rutkowska

Naaiatelier BeataWaldemar Rutkowski

Milciabella Kidswear